• YIKILAN İMAM HATİP LİSESİ ALANINDA YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
    YIKILAN İMAM HATİP LİSESİ ALANINDA YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
  • 73 yaşındaki Yusuf Seğmen, 23 Yıl Aradan Sonra Yeniden MHP Kozan İlçe Başkanı Oldu
    73 yaşındaki Yusuf Seğmen, 23 Yıl Aradan Sonra Yeniden MHP Kozan İlçe Başkanı Oldu
  • Şerif Köşeli, MHP Kozan İlçe Kongresi’ne Katılmadı.
    Şerif Köşeli, MHP Kozan İlçe Kongresi’ne Katılmadı.
  • ZAFER YEĞENOĞLU, YENİ PARTİ KOZAN KURUCU İLÇE BAŞKANI OLDU
    ZAFER YEĞENOĞLU, YENİ PARTİ KOZAN KURUCU İLÇE BAŞKANI OLDU
  • YASSIÇALI-KAYHAN YOLUNDAKİ KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
    YASSIÇALI-KAYHAN YOLUNDAKİ KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
  • Polis Memuru Serkan Duru Son Yolculuğuna Uğurlandı
    Polis Memuru Serkan Duru Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • Kozan Gedikli Köyü’nde Otomobil Takla Attı: 1’i Bebek 6 Kişi Yaralandı
    Kozan Gedikli Köyü’nde Otomobil Takla Attı: 1’i Bebek 6 Kişi Yaralandı
  • Eskimantaş Köyü Muhtarı Mustafa Aköz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
    Eskimantaş Köyü Muhtarı Mustafa Aköz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
  • FEKE’DE ELEKTRİK TEPKİSİ: ÇONDU KÖYÜNDE 5 YILDIR KARANLIKTA YAŞIYORUZ. ELEKTRİK YOK
    FEKE’DE ELEKTRİK TEPKİSİ: ÇONDU KÖYÜNDE 5 YILDIR KARANLIKTA YAŞIYORUZ. ELEKTRİK YOK
  • KOZAN’DA TRAFİK KAZASI 7 KİŞİ YARALANDI
    KOZAN’DA TRAFİK KAZASI 7 KİŞİ YARALANDI
Otağ TV Yayıncılık A.Ş.
Otağ TV Yayıncılık A.Ş.
KAMYON ÇARPAN YAYA KURTARILAMADI
KAMYON ÇARPAN YAYA KURTARILAMADI

Kayhan yolu üzerinde meydana gelen...

İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, TAYFUR AYAN HAYATINI KAYBETTİ
İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, TAYFUR AYAN HAYATINI KAYBETTİ

İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, ÇIKAN...

MİTİNG YOLUNDA KAZA 4 ÖLÜ 20 YARALI ve İSİMLER
MİTİNG YOLUNDA KAZA 4 ÖLÜ 20 YARALI ve İSİMLER

Adana'ya Cumhurbaşkanı'nı karşılamaya giden Kozan...

ÇOKAK KÖYÜ’NDE SİLAHLI ÇATIŞMA 5 ÖLÜ
ÇOKAK KÖYÜ’NDE SİLAHLI ÇATIŞMA 5 ÖLÜ

Kozan'a bağlı Çokak Köyü'nde meydana...

ŞEHİDİMİZ VAR KOZAN
ŞEHİDİMİZ VAR KOZAN

Kozan'ın Çamdere Köyü (Menteşe) den...

KOZAN BUCAK’DA 200 KİLOLUK DOMUZU AVLADILAR
KOZAN BUCAK’DA 200 KİLOLUK DOMUZU AVLADILAR

Kozan’ın Bucak Köyü Cennet Vadisi...

KOZAN 2017 REFERANDUM MAHALLE VE KÖY SONUÇLARI
KOZAN 2017 REFERANDUM MAHALLE VE KÖY SONUÇLARI

Tam listeyi görmek için sitemizi...

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH DOĞRU ACARMANTAŞ SEL BÖLGESİNDE
AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru Kozan’da sel...

Bu Yaziyi Whatsapp'ta Paylas
AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ABDULLAH DOĞRU ACARMANTAŞ SEL BÖLGESİNDE

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Devlet Su İşleri Bölge Müdür vekili Cengizhan Kılıçarslan, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ile birlikte önceki gün dolu ve sel yapışından etkilenen Kozan’da incelemelerde bulundu.


Kozan’ın Bucak, Acarmantaş ve çevresinde meydana gelen şiddetli sağanak nedeni ile oluşan sel ve dolu yağışı ile hasar gören bahçeler de muhtarlar ve bahçe sahipleri ile birlikte incelemelerde bulunan heyet balık çiftliklerinde oluşan hasarı da yerinde inceledi.


AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru Acarmantaş Mahallesinde açık alanda muhtarlar köy sakinleri ile bir araya gelerek hasar tespit çalışmalarının hızla yapıldığını ifade etti. Devletin tüm yaraları sarmak için seferber olduğunu kaydeden Doğru “Artık eski Türkiye yok. Balık tesisinde balıkları telef olan üreticiler için yavru balık destek vereceğiz. Fizibilite çalışmaları hala sürüyor, ardından çiftçinin üretmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile her vatandaşın yanındayız. Güçlü bir devlet ile vatandaşın yanındayız. Bunun içinde gece gündüz vatandaşımızın yanındayız” dedi.


Milletvekili Abdullah Doğru “Bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunarak zarar gören arazileri inceledik ve Meletmez’in çalışmalarını takip etmek için geldik. Zarar gören arkadaşlarımızın hasar tespit çalışmalarını ilçe tarım müdürlüğümüz ile yapıyoruz. Balıkçı kardeşimize ilk etapta yavru balık desteği vereceğiz. Zararları karşılayacak güçlü bir devletimiz var. Vatandaşın kendi haline bırakan bir devlet değil. Tüm Kozan’ımıza geçmiş olsun” diye konuştu.


Devlet Su İşleri Bölge Müdürvekili Cengizhan Kılıçarslan yaşanan sel felaketinden dolayı herkese geçmiş olsun diyerek “ Nokta olarak en çok yağış buraya düştü. Ferhatlı üzerinden medrese deresinden yoğun miktarda akış geldi. İlk görüntüleri görünce Seyhan ırmağı gibi bir manzara vardı. Ekiplerimiz akşam geldi ve ertesi günde çözüm önerisi ile çalışma başattık. Muhtarlarımız vatandaşlarımız bize dere yatağında temizlemeye müsaade eder ise temizlik ile sorunu çözüm odaklı bir çalışma yapacaklarını kaydetti.


Toplantıda konuşan muhtarlar derenin genişletilmesi talebinde bulunarak vatandaşlarında dere yataklarını temiz tutması konusunda da duyarlı olmaya davet etti.

11 Haziran 2021 16:44
Bu Haberi Yazdır

Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa