Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlikle öğrenciler baharın gelişini coşku ile kutladı.
Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde ilçe protokolü ile birlikte Nevruz Bayramı kutlama program yapıldı.
Baharın gelişini kutlayan öğrenciler, Türk devletlerinin bayraklarını dalgalandırarak demir dövdü. İlçe Halk Eğitimi Merkezi Mehteran Takımı mehter marşı ve yürüyüşü ile etkinlikte yer aldı.
Tarihten bu yana Türklerin kadim bayramlarından olan Nevruz’un baharın gelişini coşku içinde kutladıklarını ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Okan Arık, birlik ve beraberlik mesajları ile konuşmasını tamamladı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş’inde katıldığı kutlamada öğrenciler, halk oyunları gösterisi, tekvando, güreş gösterisi, geleneksel okçuluk atışları, şiir ve müzik dinletisinde etkinliklerinde görev aldı..