Kozan’da düzenlenen Cumhur İttifakı birlik kahvaltısında konuşan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı; ”Siyaset yerini bilmektir, siyast çizgisini kaybetmemektir. Cumhur İttifakını idrak edemeyip trenden inenler bu trene binemezler, ben buna müsaade etmem” dedi
Kazım Özga’nın Cumhur İttifakı’na ve Ak Parti’ye ihanet ettiğini söyleyen Dağlı, Özgan’ın Ak Parti seçmenini kandırmak için sağda, solda belediye başkanı olunca tekrar AK Parti’ye geçeceğini söylediğini iddia etti. Saadet Partisinin adayı olan Kazım Özgan’ın yalanlarına Kozan halkının inanması gerektiğini söyledi ve ”Özgan AK Parti’ye dönerse ben milletvekilliğinden istifa ederim” dedi.
DOĞAL GAZ HÜKUMETİN İŞİDİR
Konuşmasında Musa Öztürk’ü de eleştiren Dağlı, Bilbortlarda ‘Söz verdik Kozan’a doğal gazı getirdik’ ifadeleri üzerinden yüklendi. ‘Doğal gaz hükumet projesidir, projenin gerçekleşmesine ben vesile oldum, Kozan halkına yalan söylemekle ellerine ne geçecek.’ diye eleştirdi.
4 Şubat 2019 13:52