• YIKILAN İMAM HATİP LİSESİ ALANINDA YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
    YIKILAN İMAM HATİP LİSESİ ALANINDA YOL ÇALIŞMASI BAŞLADI
  • 73 yaşındaki Yusuf Seğmen, 23 Yıl Aradan Sonra Yeniden MHP Kozan İlçe Başkanı Oldu
    73 yaşındaki Yusuf Seğmen, 23 Yıl Aradan Sonra Yeniden MHP Kozan İlçe Başkanı Oldu
  • Şerif Köşeli, MHP Kozan İlçe Kongresi’ne Katılmadı.
    Şerif Köşeli, MHP Kozan İlçe Kongresi’ne Katılmadı.
  • ZAFER YEĞENOĞLU, YENİ PARTİ KOZAN KURUCU İLÇE BAŞKANI OLDU
    ZAFER YEĞENOĞLU, YENİ PARTİ KOZAN KURUCU İLÇE BAŞKANI OLDU
  • YASSIÇALI-KAYHAN YOLUNDAKİ KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
    YASSIÇALI-KAYHAN YOLUNDAKİ KAZANIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
  • Polis Memuru Serkan Duru Son Yolculuğuna Uğurlandı
    Polis Memuru Serkan Duru Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • Kozan Gedikli Köyü’nde Otomobil Takla Attı: 1’i Bebek 6 Kişi Yaralandı
    Kozan Gedikli Köyü’nde Otomobil Takla Attı: 1’i Bebek 6 Kişi Yaralandı
  • Eskimantaş Köyü Muhtarı Mustafa Aköz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
    Eskimantaş Köyü Muhtarı Mustafa Aköz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
  • FEKE’DE ELEKTRİK TEPKİSİ: ÇONDU KÖYÜNDE 5 YILDIR KARANLIKTA YAŞIYORUZ. ELEKTRİK YOK
    FEKE’DE ELEKTRİK TEPKİSİ: ÇONDU KÖYÜNDE 5 YILDIR KARANLIKTA YAŞIYORUZ. ELEKTRİK YOK
  • KOZAN’DA TRAFİK KAZASI 7 KİŞİ YARALANDI
    KOZAN’DA TRAFİK KAZASI 7 KİŞİ YARALANDI
Otağ TV Yayıncılık A.Ş.
Otağ TV Yayıncılık A.Ş.
KAMYON ÇARPAN YAYA KURTARILAMADI
KAMYON ÇARPAN YAYA KURTARILAMADI

Kayhan yolu üzerinde meydana gelen...

İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, TAYFUR AYAN HAYATINI KAYBETTİ
İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, TAYFUR AYAN HAYATINI KAYBETTİ

İMAMOĞLU’NDA HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI, ÇIKAN...

MİTİNG YOLUNDA KAZA 4 ÖLÜ 20 YARALI ve İSİMLER
MİTİNG YOLUNDA KAZA 4 ÖLÜ 20 YARALI ve İSİMLER

Adana'ya Cumhurbaşkanı'nı karşılamaya giden Kozan...

ÇOKAK KÖYÜ’NDE SİLAHLI ÇATIŞMA 5 ÖLÜ
ÇOKAK KÖYÜ’NDE SİLAHLI ÇATIŞMA 5 ÖLÜ

Kozan'a bağlı Çokak Köyü'nde meydana...

ŞEHİDİMİZ VAR KOZAN
ŞEHİDİMİZ VAR KOZAN

Kozan'ın Çamdere Köyü (Menteşe) den...

KOZAN BUCAK’DA 200 KİLOLUK DOMUZU AVLADILAR
KOZAN BUCAK’DA 200 KİLOLUK DOMUZU AVLADILAR

Kozan’ın Bucak Köyü Cennet Vadisi...

KOZAN 2017 REFERANDUM MAHALLE VE KÖY SONUÇLARI
KOZAN 2017 REFERANDUM MAHALLE VE KÖY SONUÇLARI

Tam listeyi görmek için sitemizi...

ÖZGÜRLÜK HEYKELLERİNE YOĞUN İLGİ
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına...

Bu Yaziyi Whatsapp'ta Paylas
ÖZGÜRLÜK HEYKELLERİNE YOĞUN İLGİ

     Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlediği  3. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nu Adana Barosu ve Çukurova Üniversitesi yöneticileri ile TEMA Vakfı üyeleri ziyaret etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlediği, “Demokrasi ve Özgürlük Temalı” 3. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu, ziyaretçi akınına uğruyor. Son olarak Adana Barosu, Çukurova Üniversitesi ve Türkiye Erozyonla Mücadale, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) yöneticileri ve üyeleri, 8 ülkeden 10 heykeltıraşın çalışmalarını yakından izleme şansı buldu.


Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın organize ettiği, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü’nün destek verdiği 3. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu, kent halkının ilgi odağı oldu. Adana Barosu Başkanı Veli Küçük ve yönetim kurulu üyesi avukatlar, Çukurova Üniversitesi Rektörü (ÇÜ) Prof. Dr. Mustafa Kibar ile TEMA Vakfı üyesi çevreci çocuklar, Galleria İş Merkezi otoparkında devam eden sempozyumda Özgürlük ve Demokrasi heykellerinin yapılışını çıplak gözle izleme fırsatını değerlendirdi.


HEYKELLERLE EVRENSEL ÖZGÜRLÜK MESAJLARI
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen  “Demokrasi ve Özgürlük Temalı” 3. Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu hakkında konuklara bilgi aktardı. Sinan Gül, 15 Mayıs’ta başlayan sempozyumda Türkiye, İtalya, Polonya, Bulgaristan, Gürcistan, Ukrayna, Çin ve Hindistan’dan 10 heykeltıraşın çalışma yaptığını belirtti. 9 Haziran’da sona erecek sempozyumda ortaya çıkacak heykellerin Adana’nın çeşitli parklarına ve kavşaklarına yerleştirileceğini dile getiren Sinan Gül, Adana’da demokrasi ve özgürlük olgusunu güçlenmesini amaçladıklarını vurguladı.


Adana Baro Başkanı Veli Küçük, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve TEMA’lı minikler, bilgilendirmelerin ardından İtalya’dan Adriano Ciarla, Alessio Ranalda, Giogie Cpajak, Polonya’dan Anna Rasinska,  Bulgaristan’dan George Minchev, Türkiye’den Işıl Şen, Gürcistan’dan Ivane Tsiskadze, Ukrayna’dan Michael Levchenko, Çin’den Qian Sihua ve Hindistan’dan Tutu Pattnaik’in çalışmalarını yakından izledi.

10 Haziran 2017 13:46
Bu Haberi Yazdır

Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa