Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, inşaatlardan inşaat malzemesi çaldığı tespit edilen 4 kişiden 3´ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1
kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Kozan´da son bir ay içerisinde 7 ayrı inşaattan demir ve inşaat kalıbı çalındığı yönünde bilgi alan Kozan polisi,malzemelerin çalındığı inşaatların çevresindeki bütün güvenlik kameralarını inceledi, incelemelerde 5 şahıs ve 3 araç güvenlik kameralarınca tespit edildi, polis ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonda 4 şahıs ele geçirildi. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde ifadeleri alınan 4 kişi bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. 4 kişiden 3´ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, bir kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Hırsızlık yaptığı iddia edilen ve aynı çetenin içinde yer aldığı tespit edilen 1 kişinin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
11 Ekim 2018 18:39