Gürdal Topal Açıklama yaptı:Â
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Cevabımdır…
Kozan Belediye BaÅŸkanı Sn. Mustafa Atlı’dan vatandaÅŸ hizmet bekliyor. BaÅŸkan ne yapıyor?
Başkan çağrı yapıyor, tartışalım diyor. Bağırıyor, çağırıyor, yüksek ses tonuyla, kelime oyunlarıyla hep haklı çıkacağını sanıyor.
Devletin kaymakamının yanında bir kabadayı edasıyla saygısızca davranıyor. Mekanı terk etmeme rağmen arkamdan hakaret sözleri sarf ediyor. Bunca şey yapıyor ama özür dileyecek olgunluğu bile gösteremiyor.
Siyaseti hem geçen sene hem bu sene aynı gazetecinin gecesinde kendi yapıyor, sonra da orası siyaset yeri değil diyor. Her şeye kendi karar veriyor.
Åžimdi ben soruyorum kendisine:
1) Velev ki siyaset konuştum o gecenin sahibi sen misin ki müdahil oluyorsun. Kabul etmediğin her konuşmaya böyle mi yaklaşacaksın.
2) Ben ülke gündeminde eleştirileri sıralarken hiç sesin çıkmadı. Ne zaman ki İMA-L Şirketi dedim ayağa kalktın. Devlet büyüklerimize böyle konuşamazsın falan dedin. Konuyu başka yere çektin.
3) Büyüklerimize konuşamazsın diyorsun. Sen ve büyüklerin ne düşünür bilemem ama Abdullah Öcalan bizim için Bebek katili bir terörist başıdır ve hep öyle kalacaktır.
4) Kozan’ın gençleri iÅŸsizlikten memleketini terk ederken sen 63 yaşında Ä°skenderunlu bir vatandaşı 81.000 TL maaÅŸla hiç çalışmazken bankamatikçi belediye baÅŸkan yardımcısı yapıyorsun. Yapabilirsin ama bunu niye gizliyorsun? Hani ÅŸeffaflık esas ilkeniz olacaktı.
5) Belediye İmar AŞ ne oldu, son durumu nedir? İmar A.Ş varken bir kelime değiştirip niçin İMAL AŞ kuruldu. Bu şirketi, şeffaflık ilkesi gereği denetime açacak mısın?
Kozanlı hemşerilerime söz veriyorum.
Gazete gecesinde yaptığın davranıştan dolayı benden özür diler, Ä°MAR AÅž ve Ä°MAL AÅž’yi denetime açarsan seninle istediÄŸin programda tartışmaya varım.
Kibrin geçsin daha çok tartışacağız.
Saygılar sunuyorum…
Gürdal TOPAL
Anahtar Parti İlçe Başkanı.

11 Mart 2025 09:57